HIP HOP AL CICLE SUPERIOR

Després de fer un breu recorregut històric pels orígens del hip hop, a les zones més marginals del Bronx, hem comprovat amb testimonis reals com molts dels prejudicis que existeixen envers els immigrants, són absolutament infundats. La normativa que regula aspectes com ara: els horaris comercials o l'accés al sistema sanitari no entén de distincions ni preferències racials. Així, i acompanyants pels ritmes més suggerents, els alumnes han fet de músics inventant les seves pròpies lletres i, més tard, ballant a ritme de la música que escoltareu si premeu Triumph hip hop. Les fotos les podeu trobar a l'enllaç.


7 comentaris:

M'ha encantat aquesta activitat, personalment m'ha agradat multisim com donava les classes aquest noi ,
i estic totalment dacor amb el rap que era contra les diferencies de tota la gent com per exemple; el color de la pell,i coses aixi , tambe estic totalment combençuda que la manera mes bona de expresar o revindiqar les diferencies es ballant o rapejant estic dacor amb aquell noi.
En teoria m'ho he passat
SUPER BEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gracies a tots els professors i professores per haver pogut fer aquesta activitat a l'escola Reixac,
i jo , que sapigeu que he gaudit multisim d'aquesta experiencia tan emocionant i tant però tant impresionant i divertida.
De veritat moltes gracies , molts petons i moltes abraçades.GRACIES.
PAOLA AMPOSTA GIRALDO
GRACIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :) :) Estic molt feliç , gracies.

Que guai ha sigut sobretot quan la Paola li ha retat ha ballar ens hem fet unes rises que divertit
PAULAAAA

Ha sigut una experiència molt bonica i molt divertida. M'ha agradat molt i m'ha semblat molt interessant el tema del racisme.Encara que hi hagi gent que ho desprècia.

MONTSERRAT: Jo no vaig poder anar
perqué estava malalta , segur
que va ser una experiencia
molt maca .👏👏👏

MARTA BUENO:Una activitat exepcional que ens ha ensenyat a tenir més respecte i la mateixa igualtat amb tothom.Per mi és molt trist que ens discriminem uns als altres per tenir alguna cosa diferent perquè segur que tothom les tenim.Hem aprés molt aquesta activitat...

AQUESTA ACTIVITAT M'HA ANAT MOLT BÉ PER REFLEXIONAR UNA MICA SOBRE Q ES EL RACISME. I Q ENCARA Q TOTES LES PERSONES D'ARREU DEL MON SIGUEM BLANCS O NEGRES PODEM SER O MILLORS O PITJORS.
LO INPORTANT ES LO Q TENS A DINTRE I NO LO QUE TENS A FORA...

HA SIGUT UNA EXPERIENCIA SUPER DIBERTIDA I LLIURE...

VA SER SÚPER DIVERTIT I A MI Q M'AGRADA MOLT BALLAR... EL NOI QUE ENS VA FER LA CLASSE VA SER MOLT MACO,EM VA SEMBLAR MOLT INTERESSANT EL TEMA DEL RACISME.LA MILLOR PART VA SER LA DEL RAP;. ELIA··)

Publicar un comentario