COLÒNIES CALA MONTJOI 2016

I, per fi, les colònies de sisè han arribat. Han estat molts i molts els dies que els alumnes ens reclamaven informació sobre Cala Montjoi. Finalment, ells mateixos han pogut comprovar com tot allò que els hi explicàvem s'ha fet realitat. Avui, els adjectius que definien l'experiència a l'aula han estat: inoblidables, imprescindibles, impressionants,  la millor experiència de la meva vida... Us deixem un petit tastet d'alguns dels moments més màgics que hem compartit plegats a l'enllaç adjunt. Tornem a felicitar per aquest mitjà als alumnes ja que, el seu comportament ha estat exemplar. Ens heu donat una lliçó de civisme i companyonia. Gràcies a tots. Als mestres, també ens agrada molt aprendre de vosaltres!


11 comentaris:

Han estat genials i emocionants. Les activitats espectaculars, els monitors increibles , les instal.lacions espectaculars i molt boniques.En definitiva una experiència inolvidable. LUCÍA MARTÍNEZ

Una experiencia inolvidable 😁😂😂❤❤

Unes colònies genials, fantàstiques, inolvidables,divertides, emocionants, trapidants, boniques i plenes d'aventures i activitats que hem pogut gaudir tot 6è!!!

Lucas

AINA.M:PER COMENÇAR LES MILLORS COLONIES DEL REIXAC...A PART DE TOTES LES ACTIVITATS QUE VAM FER,ELS MONITORS EREN LA "CANYA"...TAMBÉ VA MOLAR AIXO DE COMPARTIR BUNGALOWS, EL BUFET LLIURE,LA PASSEJADA PER CADAQUÉS,ELS VIATJETS EN VAIXELL...I SOBRETOT PODER COMPARTIR MESTRES I COMPANYS AQETS QUATRE DIES GENIALS...

MARTA BUENO: Crec que aquestes colònies durant totes les nostres vides ompliran un trosset del nostre cor, perquè apart de ser les últimes hem gaudit de les magnífiques persones q hi treballen allà i ens hem conegut més entre nosaltres. La convivència, l'amistad, la diversió, la igualtat... Crec que són petits ingredients, molt importants per a la vida, que aquestes colònies hem opogut experimentar.Com dic jo hem llançat la vida per la borda i ens hem diposat a passar-ho bé passes el que passes! Crec que han estat unes colònies dignes d'aquest últim any i crec que ens farà encara més pena anar-nos havent viscut aquesta experiència, us estimo molt sisé i mai us oblidaré. Gràcies per sercom sou!

EN PRIMER LLOC, VAIG A RESUMIR ELS 4 DIES JUNTS... HAN SIGUT "LA PERA LIMONERA" M'HO HE PASSAT TANT BE, Q NO PUC DEIXAR DE PENSAR, EN LO DIVERTIT QUE VA SER, I LO BÉ QUE M'HO VAIG PASSAR. LES ACTIVITATS EM VAN AGRADAR MOLT, ELS MONITORS, SON ELS MILLORS MONITORS AMB QUI HE ESTAT EN UNES COLÒNIES, DESPRÈS, ELS BUNGALOWS ESTAVEN COM "LOS CHORROS DEL ORO". TOT I QUE A L'ULTIMA NIT VAM TENIR UN PETIT ENSURT, HAN SIGUT LES MILLORS COLÒNIES QUE HE PASSAT!!!!!
ELIA

Aquestes colonies han estat emocionants, divertides , apasionants... pero sobre tot han sigut unes colonies que mai olvidare .Hem estat amb uns monitors espectaculars molt divertits i durant totes les activitats que em estat gaudint els monitors han marcat aquestes colonies tan atrepidants .
Les activitats que vem fer van estar molt interesants , a mi personalment la que mes em va agradar va ser la de tir amb arc o tambè sobretot el passeig que vem donar per la muntanya , hi havien unes vistes magnifiques.
En resum m'han soptat algunes activitats que duptava que fariem,como el tir amb arc o el rocodrom i moltes mes ...
La disco va ser una passada , ens ho vem passar d'allò mes bè .
L'ultima nit vem tienir un petit ensurt amb els bungalows però tot i aixi vem poder gaudir d'aquestes maravelloses colonies.
El paissatge de Cadaques va ser impresionat i sobre tot el magnific passeig en vaixell.
ATENTAMENT : PAOLA AMPOSTA GIRALDO :)

Moltes gràcies per les fotos i per haver compartit amb els nostres fills/es aquesta experiència única!! M'ha agradat saber que s'han comportat tant bé. Una abraçada. Montse (mare del Gerard)

han sigut unes colónies inolvidables graciés a els mestres que ens han acompanyat en aquesta aventura i gracies a els monitors de cala montjoi que ens han fet riure moltes vegades

Han sigut les millors colònies de la meva vida.
No les canviaria per res del món.
Van ser insuperables.
Els monitors eren molt bons amb nosaltres i totes les activitats van ser espectaculars.
Moltes gràcies!!!
De Yaiza 6èA

MONTSERRAT: jo no he anat per asunts ,pero segurament us ho heu passat molt be. Jo vaig amar a un hotel i tambe m'ho vaig passar molt be.

Publicar un comentario