La Portada de l'Àlbum de Nadal de 6è

Enguany hem tingut la gran sort de comptar amb l'ajuda de l'Anna i la Montse per dissenyar i ajudar-nos a confeccionar les portades dels àlbums de Nadal. Com ja sabeu, ambdues són mares de l'escola i ha estat un autèntic plaer tenir-les a l'aula amb tots nosaltres. Ja ho vam fer personalment, però des del blog, tornem a agrair enormement, la seva col.laboració i presència al centre.

6 comentaris:

Em sembla fantàstic compartir activitats amb pares i mares de l'escola. Felicitats a aquestes mares per la seva activitat.
HEIDI

Hola! Sóc la Montse, m'ho vaig passar molt bé ajundant-vos a fer la portada de l'àlbum. Va ser una experiència molt maca.
Espero que els reis us portin molts regals
Gràcies a tots!

Hola!!! Sóc l'Anna, per mi també va ser tota una experiència compartir amb tots vosaltres aquesta activitat, tot recordant "vells temps".Moltíssssssimes gràcies a la Vanesa per donar-me aquesta oportunitat!!!!!!!!!
A tota la classe de 6º "A" !SOU GENIALSSSSS!!
¡¡¡¡GRACIES A TOTS!!!!!

va ser molt divertit, al principi costava una mica pero quan li agafas el "truquillo"era més facíl.

Vaig poder gaudir de la meva mare i de poder ser com el "millor" jejej. La portada va ser molt bonica i ara que ja he pillat el trunquillo em sembla molt més divertit el cosir.

Va ser tota una il.lusió poder disfrutar d'aquella activitat amb la meva mare , jo crec que la portada va sortir molt bé i que tots ens ho vam passar molt bé que es lo que importa!!!!!!!

Publicar un comentario