CONEGUEM ALS ANIMALS.

- El gos és, per definició, un depredador i si volgués, podria arribar a resultar mortífer per a l'ésser humà. En canvi, les sargantanes que són absolutament inofensives, ens fan por!
- Molts ocells estan deixant de cantar de dia, perquè amb el soroll que fem els humans, no aconsegueixen el seu propòsit, que és seduir a la seva parella.
- Abans de demanar un animal perquè ens faci companyia, cal que pensem si l'animal s'estimarà estar tancat a una gàbia, a una peixera, o a un terrari. Sovint, ens falta molta empatia amb els animals i fem prevaldre els nostres capricis, per sobre del seu benestar.

Aquestes han estat algunes de les idees que avui hem pogut compartir amb el Jordi de Bioeduca, tot un expert del món natural i, molt especialment, dels vertebrats. Per una estona, els llibres han deixat el seu espai als animals i hem pogut valorar les característiques de cadascun d'ells i, el que és encara més important, hem pres consciència de la responsabilitat que suposa tenir un animal. Algun del que avui ens ha visitat, ens ha sorprès força i, sinó, mireu les fotos a l'enllaç...


2 comentaris:

Els animal que em van agradar van ser la serp i la cría de ratoli.Montse

Els animal que mes en van agradar van ser el Colón, el ratoli i la serp. Leyre.

Publicar un comentario