ESCOLA DEL VENT 5è 2017

Avui, i aprofitant les elevades temperatures, hem canviat les aules de l'escola, pel mar. Ens hem iniciat en esports aquàtics vinculats a la navegació a través de la vela i hem pogut fer un tastet ben divertit. Hem tripulat una petita embarcació navegant en vela, hem fet surf grupal a través d'una planxa de grans dimensions, anomenada paddle surf i, també hem remat en caiac. Tot i l'estona d'espera final, les fotos evidencien que l'experiència ha valgut la pena.

https://goo.gl/photos/sXX9ySm7qUThoKZDA

8 comentaris:

Ha estat molt divertit l'experiencia de fer vela, caiac i padel surf, i a de mes quan estavem molt cap al fons ens deixaven banyar-nos i era molt divertit.
Quan vam acabar les activitats el tems que vam estar a l'aigua jugant va valdre la pena.
El tema de l'autocar ja no ho vull ni pensar, amb la calor que feia era insuportable, i a de mes gairebe 2 hores esperant-lo.
Tot i la calor ens ho vam passar pipa!
Elena Granados 5èA

Amb tanta calor era el millor dia per fer l'excurció . Emb va agradar moltissim , sense comptar l'espera de l'autocar

perdó , se me ha ovlidat posar el meu nom.
AAIN 5éA

Mi baúl pasa molt be lo en de tornar a fer

Ariadna

U tenía que tornar A repetir de:PAULA 5ea

Va ser super xulo no no m'esperava que ens Ho passesim tan Bee van Fer: caiac ,paddle surf i vela. Una récord inolvidables tot i l'espera del autocar va ser super guayy. Gracies!! No m'oblidare aquest récords tan MacoS que en viscut a 5e. Amb les i els profes mes guays del mon Denver . IRAIA

VA SER LA MILLOR EXCURSIODE L'AÑY

No hi han paraules per explicar aquesta excursio impresionant,increible?
Però igualment faig curt!!!
sempre s'em quedara gravada aquesta sortida mai pensava que en la meva vida faria vela,big padle i caiac.
tambe va estar molt be l'estoneta que ens vam banyar cadascu al seu aire, bueno encara que vam fer una estoneta alla al sol esperant a l'autobus va valdre la pena!!!
Laura Alcaraz 5è A

Publicar un comentario