ESCOLA DEL VENT 5è 2017

Avui, i aprofitant les elevades temperatures, hem canviat les aules de l'escola, pel mar. Ens hem iniciat en esports aquàtics vinculats a la navegació a través de la vela i hem pogut fer un tastet ben divertit. Hem tripulat una petita embarcació navegant en vela, hem fet surf grupal a través d'una planxa de grans dimensions, anomenada paddle surf i, també hem remat en caiac. Tot i l'estona d'espera final, les fotos evidencien que l'experiència ha valgut la pena.

https://goo.gl/photos/sXX9ySm7qUThoKZDA

7 comentaris:

Ha estat molt divertit l'experiencia de fer vela, caiac i padel surf, i a de mes quan estavem molt cap al fons ens deixaven banyar-nos i era molt divertit.
Quan vam acabar les activitats el tems que vam estar a l'aigua jugant va valdre la pena.
El tema de l'autocar ja no ho vull ni pensar, amb la calor que feia era insuportable, i a de mes gairebe 2 hores esperant-lo.
Tot i la calor ens ho vam passar pipa!
Elena Granados 5èA

Amb tanta calor era el millor dia per fer l'excurció . Emb va agradar moltissim , sense comptar l'espera de l'autocar

perdó , se me ha ovlidat posar el meu nom.
AAIN 5éA

Mi baúl pasa molt be lo en de tornar a fer

Ariadna

U tenía que tornar A repetir de:PAULA 5ea

Va ser super xulo no no m'esperava que ens Ho passesim tan Bee van Fer: caiac ,paddle surf i vela. Una récord inolvidables tot i l'espera del autocar va ser super guayy. Gracies!! No m'oblidare aquest récords tan MacoS que en viscut a 5e. Amb les i els profes mes guays del mon Denver . IRAIA

VA SER LA MILLOR EXCURSIODE L'AÑY

Publicar un comentario