CANTÀNIA 2015: AL BELL MIG DE LA TERRA!

Després de tot un any de preparatius, finalment, avui, hem celebrat l'esperat concert de La Cantània. Mesos i mesos d'assajos, de repeticions, de consells, de recomanacions, de rialles i, també i perquè no dir-ho, d'alguna que altra advertència que ens han permès gaudir d'un espectacle únic. Viure un concert d'aquesta magnitud ja és, de per si, una experiència enriquidora i gratificant, però fer-ho des de "l'escenari", encara ho fa més emocionant. Reiterem aquí, el nostre agraïment i reconeixement molt especial a l'Elena, que ho ha fet possible. 
A l'enllaç, us deixem fotografies dels moments previs a l'inici de l'assaig definitiu. Els nervis, no han impedit que mostrem el nostre millor somriure. FELICITATS A TOTS I A TOTES, HEM FET UNA GRAN FEINA!!!


10 comentaris:

Felicitats a tots per treballar tant aquest any i per ajudar a que aquest espectacle siguin encara millor del que és. Gràcies Elena per ensenyar-nos tant i tant...

Lucas

ELIA: TOT SÚPER DIVERTIT, MOLTES GRÀCIES HELENA!!!, I GRÀCIES A TOTS PER EL GRAN TRABALL QUE HEM FET. HO VAM FER SÚPER BÉ!

Han hagut molts nervis però ha valgut la pena perquè hu hem fet molt bé. Gràcies Elena!!!!

Air va ser una experiencia maravellosa!!!
Montserrat

A SIGUT UNA EXPERIENCIA MAQUISIMA MAI L'OVLIDARE, MOLTES GRÀCIES ELENA PER AJUDAR-NOS ...
PAULA

La Cantània va ser un exit i ens ho vam passar molt bè.Gràcies Elena per tenir molta paciència amb nosaltres i ensenyar-nos totes les cançons,perquè la Cantània sortis bè.

M'ha impresionat els efectes de les cartolines va ser molt bonic , va sortir tot molt be .
Vem gaudir tots del concert, i ens vem divertir molt.
Sobre tot Elena tu ets la millor professora de música que jo coneix, gracies a tu em arribat fins aqui i aquesta es la nostra "meta" i sobre tot es la teva ja que ens has ajudat molt en els moments dificils i en els moments bons. Gracies, per la teva colaboraciò.
Atentament la teva alumna Paola Amposta.

va ser un dia molt bo amb els companys i divertir¡t vaig gaudir moltissim
:lucia san nicolas martinez

Súper bona la experiencia

Publicar un comentario