Park Güell 2015

Com ja us avançàvem fa unes setmanes, els alumnes del cicle superior ens hem endinsat en l'estudi del Modernisme. Certament, Barcelona, ens ofereix un ventall molt ampli i variat de recursos al respecte. Els exemples arquitectònics, segurament, destaquen per sobre de la resta de les arts o disciplines. Amb la visita al Park Güell, hem volgut culminar tot el treball que estem portant a terme: conèixer la vida i obra del genial Antoni Gaudí, analitzar en profunditat alguna de les seves obres, tractar de fer composicions seguint algunes de les seves tècniques, com ara el trencadís i, moltes altres qüestions que ens han permès concloure i afirmar que, efectivament: Treballar Gaudí, és gaudir! Les fotos les trobareu a l'enllaç.



10 comentaris:

Ens ho hem passat molt bé a la vegada que hem aprés coses molt interessants i curioses! M'ha agradat MOLT!
:-)
LUCAS

Em va agradar molt veure una altra vegada el parc güell

una altre sortida mes, i molt diferent a les altres. XULíSIMA!!!

MARTA BUENO : Som molt afortunts de poder visitar i gaudir de les magnifiques obres d'Antoni Gaudí. Ha estat un plaer i trobo que hem descobert coses molt interessants del Park Güell !!! :)

MONTSERRAT: A mi m ' agradat molt perqué jo soc una miqueta fan del Park Güell i de totes les obres que hem estudiar a la clase.

Ha sigut un plaer anar al Park Güell, a més de gaudir del monument hem aprés moltes coses interessants. M'ho he passat molt bé.
LUCÍA MARTÍNEZ

M`ha agradat molt haver pogut gaudir tant d´aquesta sortida tant interesan al Park Guell , m´ha resultat molt ingenios que l´arquitecte Antoni Gaudi se li agues pogut imaginar fer monuments amb una teqnica tant interesant per mi , la tecnica del trencadisc que consisteix en trossets de rajoles trancades .
A que es interesant poder aprendre tant de arquitectes,
com en aquest cas Antoni Gaudi.
M´HA ENCANTAT HAVER POGUT CONEIXER TANTES TECNIQUES TANT INTERESANT COM AQUESTES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paola Amposta Giraldo

ha sigut una experiencia molt bonica on hem conegut coses noves den gaudí.
PAULAAAAAAA Y AINAAAAAAA .M .

Ha sigut molt interessant i molt bonica.M'ha agradat molt anar al Park Güell i les obres d'en Gaudí són súper interessants i molt boniques.Yaiza.

ELIA:SÚPER BONIC! UNA EPERIENCIA NOVA INOVLIDABLE!!!!

Publicar un comentario