DE PÚBLIC AL GRAN DICTAT DE TV3

A través de l'AMPA de l'escola, el passat dia 19 de gener un dels grups de sisè, acompanyat per familiars, va assistir a la gravació del programa de TV3 "EL GRAN DICTAT" que, habitualment s'emet durant els dies laborables cap a les 20h del vespre. Com ja sabeu, el veritable protagonista del programa és el català actual, el que parlem al carrer, ja que els continguts inclouen tant el llenguatge col·loquial com els tecnicismes i anglicismes més recents que es van incorporant a la nostra llengua.
Tal i com diu l'Òscar Dalmau, presentador del programa, EL GRAN DICTAT: "és el concurs que ens vol ajudar a tots plegats a destrossar una miqueta menys el català".
Us mostrem algunes fotos de l’experiència, tot reservant-nos la imatge dels concursants, ja que es tractava d’un programa molt especial que s’emetrà properament en dissabte. Aprofitem per agrair les gestions de l’AMPA, així com el suport dels familiars.


5 comentaris:

AINA: HEM TINGUT MOLTA SORT DE PODER TENIR AQUESTA OPORTUNITAT UNICA DE ANAR DE PÚBLIC AL
"GRAN GRAN DICTAT" CREC QUE VEM DISFRUTAR MOLT AMB LES FAMÍLIES AMICS I PROFES... ESPERO TORNAR HA REPETIR-HO...

Va ser una experiencia unica y molt emocionant , divertida y sobre tot interessant .
Va ser molt divertit haver pogut asistir a un plato , ja que jo personalment no he asistit mai y si hos dic la veritat va ser molt emocionant veure a famosos en viu y en directe .
Dono les gracies als tutors y tutores , ja que ens haveu donat una gran oportunitat al poder asistir AL GRAN DICTAT DE TV3 .
Tambe ha sigut molt interesant y divertit haver pogut " jugar " al Gran Dictat en l`escola , perque aixis em pogut experimentar com seria participar en el Gran Dictat .
MOLTES GRACIES A TOTS ELS TUTORS PER AVER AFEGIT AQUESTA NOVA EXPERIENCIA EN L`ESCOLA I REIXAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
: ) : ) : ) : )
DE PART DE : PAOLA AMPOSTA GIRALDO !!!

A mi m'ha encantat molt aquesta experiencia, però hi ha alguns avantatges i desavantatges que vui dir. Primer de tot es que has de estar a en el plato, com uns 6 hores, i lo que no em va agradar es que hem despreciat casi 3 hores i mig. Segon, que havies de estar sentat casi tota la hora.
Ara explicare els avantatges que tindrias.
Primer, podries ser famós. Segón, que tu has conegut a uns prestigiosos en el Gran Dictat.

Moltes gracies a tots els tutors!!!

Joemari 6A

MARTA BUENO: M'hagués agradat gaudir més estona aquesta magnífica sortida, però malauradament, el destí no va voler, però al menys vaig veura algún famós per allà que m'agrada molt

MONTSERRAT:Va ser una experiencia inolvidable anar al gran,gran dictat.

Publicar un comentario