CONSELL DEL BULL 2016

Al Reixac, ja ho sabeu, el Consell del Bull és l'òrgan encarregat de transmetre a la resta de la comunitat educativa els encàrrecs que el Rei Carnestoltes ens demana complir durant la Setmana del Carnaval. Aquest curs, hem fet un apassionant viatge per la Mediterrània, juntament amb l'Ulisses, el famós personatge mitològic grec, que tantes aventures va viure en la seva Odissea. Els alumnes de sisè han complert excepcionalment amb l'encàrrec d'informar i revisar les ordres del rei. FELICITATS A TOTS!



5 comentaris:

MONTSERRAT: Ha sigut una experiencia molt divertida .

Sou els millors!!!!

Joemari

AINA MOLINER: HA SIGUT UNA EXPERIENCIA INOLBIDABLE QUE MAI OLBLIDARÉ.....

VA SER MOLT EMOCIONANT HAVER POGUT FER DEL CONSELL DEL BULL VA SER SUPER DIVERTIT , INTERESAN , I SOBRE TOT HAVER POGUT PARTICIPAR AMB ELS MEUS COMPANYS I COMPANYES.
PAOLA AMPOSTA GIRALDO

MARTA BUENO: Desgraciadament el nostre últim any però el més divertit i el que ens ha fet i ens farà viure experiències inoblidables que ens faràn recordar a l'escola com una etapa de la nostre vida meravellosa. Una d'elles aquesta que ens ha fet treure la nostra part de alegria i disbauixa en aquest magnífic carnaval d'aquesta esola tant especial.

Publicar un comentario