XII CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA: Quarts de Final!

Aquest matí, l'Auditori de Montcada ha esdevingut seu del Certamen de lectura en veu alta. Aquest any, el concurs ha arribat a la seva XII edició i l'Escola Reixac ha participat per primera vegada.
La Marta Bueno ha representat a l'escola en la categoria de Grumets Verds, reservada als alumnes del cicle superior. "Ha estat una experiència increïble, he gaudit molt i crec que hi havia molt bon nivell", ha declarat la pròpia alumna, en sortir del certamen. 
A més a més, la Marta ha estat seleccionada per passar a la següent fase. Des d'aquí volem valorar l'esforç de tots els participants i felicitar molt afectuosament a la Marta pel reconeixement que li han concedit però, sobretot, per la seva actitud humil, serena, respectuosa i, alhora, entusiasta, amb el resultat. Avui, ens has ofert "excuses" per llegir-te i esperem que no deixis de fer-ho mai. FELICITATS, Marta!!!
Les fotografies de l'acte les trobareu a l'enllaç.


6 comentaris:

Quina emoció, veure la Marta escollida avui en el Certamen de Lectura!!!
Felicitats Marta!
Independentment d'haver guanyat, estic segura que per a tu i per la resta de companys/es que heu treballat al llarg del curs aquest certamen, ha estat una experiència enriquidora!
Heidi

Moltisimes felicitats Marta!!! Ha sigut un plaer haver pogut gaudir, una vegada més, d'escoltarte llegir! Guanyis o no tu sempre seras la meva guanyadora! Però també li dono les gracies a la Vanessa per haver-nos ajudat en tot aquest trajecte magnific i per haver aconseguit que gracies a ella, la Marta hagi pogut arribar fins aqui. Espero que aquest viatge segueixi amb aquesta sort! Gracies a la Vanessa per ajudr-nos tant i gracies la Marta per fer-me gaudir una vegada mes!
Atentament:
Marta Cano

Marta bueno
llegeixes molt bé normal que t' hagin escololit
atentament Melanie

MONTSERRAT: Moltes feliçitats Marta, m'ha agradat molt quan veu donar la sorpressa al menjador. 😘😘😘Molts petons i molta sort a la final.

Felicitats Marta !!!
Tu ets una gran lectora i es un gran plaer escoltarte llegir !!
Petons de part de : Paola Amposta Giraldo

MARTA BUENO: He de dir que ha estat una gran experiència,crec que no només jo he fet possible que haguem aprofitat aquesta ocasió. Li dono les gràcies a la Vanesa per haver-me impulsat a que hi participés, i també els hi dono les gràcies a el jurat, tant el de la prova interna com el del quarts de final, per haver contribuït en aquesta activitat tant enriquidora. Gràcies a tots per haver-me donat recolzament i ànims, us ho agraeixo, i segurament sense aquests ànims no hauria pasat de fase.

Publicar un comentario