RECITALS DE POESIA AL CICLE SUPERIOR

Donat que avui celebràvem els Jocs Florals, hem volgut iniciar la jornada amb recitals poètics. Els alumnes del cicle superior han compartit lectures dels poemes més diversos que us podeu imaginar. Autors de casa nostra, de prestigi internacional, d'altres menys coneguts i, fins i tot, cançons populars. En català, castellà, anglès, gallec, francès, italià, portuguès, alemany, i també, en xinès. Poemes sobre l'amor, l'enyorança, la por, el drama dels refugiats, la migració, l'infern, la infantesa, la innocència... Tots i cadascun d'ells, ens han aconseguit emocionar i transportar més enllà de l'aula. Felicitats a tots!. 
Us encoratgem a continuar llegint molta poesia. El món, la necessita, ho sabem. No deixeu de "consumir-la", segur que el futur ens ho agrairà. A l'enllaç trobareu les fotografies.


8 comentaris:

MARTA CANO: Un recital genial amb uns mestres genials i uns companys genials! Gracies per fer-me gaudir escoltant les vostres poesies! Una setmana cultural molt ben preparada mestres. Moltes gracies per tot l'esforç que heu posat per nosaltres!
Petons. Marta Cano 6èB.

Una experiencía inolvidable!!!

Joemari

Va ser divertit i impresionant.Era com si estiguesin totes les cultures allà.Hi havia xino,francès,italià,castellà,català,alemany,
croat,etc.Un recital genial. LUCÍA MARTÍNEZ

MARTA BUENO I LAIA PRADAS:Una experiència inoblidable,en la que la poesia la protagonitzat i hem pogut gaudir d'uns grans poemes i d'uns grans recitadors.

Ha sigut molt divertit haver pogut gaudir del recital de poesia en un mon de idiomes diversos havien alguns que eren en chines , en frances , en italia , en ingles i sobre tot en catala i castella va ser una estona molt interesant i molt entretinguda va ser molt emocionant.
ATENTAMENT:Paola Amposta Giraldo

Va ser una experiencia molt bonica. De YAIZA.6èA

MONTSERRAT: el va agradar moltíssim poder llegir devant de gent un poema en Italia.

Publicar un comentario