EL GUERNICA DE PICASSO

El Guernica és un famós quadre de Pablo Picasso (Màlaga, 25 octubre de 1881-Mogins, 8 d’abril de 1973). Dies després del cruel bombardeig a la població de Guernica, durant la Guerra Civil Espanyola, Pablo Picasso va pintar aquesta increïble tela, de grans dimensions (3,5 metres per 7,8 metres),  a petició del Govern de la República Espanyola per ser exposat al pavelló espanyol durant l'Exposició Internacional de 1937  a París
Tenint en compte les dimensions de la tela i la seva complexitat, es pot dir que el Guernica es va pintar en un temps rècord.  El va començar a principis de maig de 1937 i el finalitzava el 4 de juny del mateix any.
Els alumnes de sisè hem volgut emular la fita aconseguida per Pablo Picasso, i davant tanta destrucció com a conseqüència de la guerra, hem volgut CONSTRUIR. Així, amb la col·laboració de tothom hem volgut reproduir aquesta magnífica obra.

50 alumnes, 50 trossets de quadre, 50 petites aportacions per aconseguir una gran fita, la reproducció del GUERNICA.

La nostra obra l’hem aconseguit realitzar també en un temps rècord, una hora i mitja!! 



Aquest treball s’emmarca en el Projecte Interdisciplinar que estem realitzant, on treballem la I Guerra Mundial, la Guerra Civil espanyola i la II Guerra Mundial.

Cliqueu l'enllaç per veure les fotos del procés. 

8 comentaris:

MONTSERRAT: En cara que ha sigut una reina una mica dificil,va ser una experiencia molt maca y va cuadrar una mica.HA SIGUT EL MILLOR TREVALL EN GRUP!!!

AINA.M:HE SIGUT UNA IDEA MOLT BONA I UN COP MÉS HEM POGUT DISFRUTAR TOTS PLEGATS UNS MOMENT MERAVELLÓS...
GRÀCIES A LA HEIDI I EL JORDI...

Joemari:Tot aixó que hem fet es molt bonic!
Gracies al esforç que hem tingut per fer aquest treball, lo hem conseguit!!!

MARTA BUENO: Crec que és una activitat meravellosa pel fi de curs, i crec que amb aquesta activitat hem fet pinya i hem treballat en grup. I crec que el resultat ha estat impresionant, perquè no som el gran Picasso però ho hem intentat i la coperació i la sincronització d'aquesta activitat crec que era escencial i que ens hem ensortit prou bé.
O sigui quie moltes felicitats a tothom i que mai s'cabin aquest tipus d'activitats!

"TOT ESFORÇ TE LA SEVA RECOMPENSA".
ELIA: ENS VA COSTAR, PERO AL FINAL ENS HA QUEDAT IGUALET!😜

Publicar un comentario