VISITEM L'ESPAI JOVE "CAN TAULER"

L'entranyable comiat als alumnes de sisè del centre, sempre porta associada la visita a l'Espai Jove Can Tauler. Un any més, hem visitat les seves instal.lacions i hem conegut de prop quines activitats i propostes porten a terme. La Mònyka, l'Ismael i la Desiré, juntament amb altres col.laboradors, ens han obert les portes de casa seva i ens han convidat a visitar-los i a endinsar-nos amb ells en el món dels joves. Uns professionals que ja esdevenen clars referents per al jovent de Montcada i que, estem convençuts, també ho seran per a la nova generació que rebran. Gràcies per acompanyar-nos/los en aquest nou camí...
Les fotos de la visita les trobareu a l'enllaç.


2 comentaris:

MARTA CANO: Una sortida super chula! M'han encantat totes les activitats, l'oportunitat de fer un grafiti, rocòdrom, el meu nom en grafiti... Experiencies inolvidables! Gràcies per tot!
Petons, Marta Cano 6èB.

MARTA BUENO: Crec que tots coincidim en que ha estat una activitat fantàstica, divertida i que ens ha permés conèixer el lloc on l'any que ve podrem anar i que ens ajudarà en la nostre etapa d'adolescents.
Crec que està molt bé que coneguem aquest espai i confio en que l'any que ve, gairebé tots el fem servir!

Publicar un comentario